Більше не сам удома: Маколей Калкін уперше показав обох синів, які підросли (фото)

43-річний американський актор Маколей Калкін, який прославився на весь світ ще дитиною після зйомок у культовій різдвяній комедії "Сам удома", разом із нареченою, акторкою Брендою Сонг, дворічним первістком Дакотою і молодшим сином Карсоном відвідав голлівудську Алею слави в Лос-Анджелесі. Актор отримав свою особисту зірку, ставши гостем відповідної церемонії, пише Daily Mail, передають Патріоти України.

Це — перший раз, коли сім'я Калкіна в повному складі з'явилася на публіці. У якийсь момент Калкін ніжно поцілував сина в голову, що не вислизнуло від уваги журналістів.

На церемонії відкриття зірки Маколея підтримала його колега за фільмом "Сам удома" Кетрін О'Хара, яка зіграла в легендарній комедії матір Кевіна Макалістера.

В урочистій промові Калкін звернувся до своєї коханої жінки. "Я хотів би подякувати Бренді. Ти абсолютно все. Ти мій чемпіон. Ти єдина людина, яка сьогодні — найбільше щастя для мене. Ти не тільки найкраща жінка, яку я коли-небудь знав, ти найкраща людина, яку я коли-небудь знав. Ти дала мені мету. Ти дала мені сім'ю. Після народження двох наших хлопчиків ти стала однією з трьох моїх найулюбленіших людей. Ти десь там. Я тебе люблю. Я так сильно тебе люблю", — сказав він, чим довів наречену до сліз.

Маколей і Бренда спровокували чутки про стосунки в червні 2017 року після зустрічі на зйомках фільму "Країна змін". Новини про їхні заручини були опубліковані в січні 2022 року після більш ніж чотирьох років знайомства. До Бренди він був одружений з акторкою Рейчел Майнер, проте молодятам було всього по 17 років і цей шлюб закінчився розлученням. Потім Калкін довгий час зустрічався з актрисою Мілою Куніс. Але вони розлучилися, і ходили чутки, що Маколей був так вражений, що мало не наклав на себе руки.

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...