Більше середньої зарплати в Україні! Стало відомо, скільки Ольга Фреймут заробляє за одну публікацію в Instagram

Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут розповіла, скільки вона заробляє в своєму Instagram. Виявилося, що кожна публікація в мережі приносить їй вельми непоганий прибуток. Багато українців не заробляють стільки й за місяць. Одна її публікація в популярній соцмережі коштує більше, ніж середня зарплата в Україні, передають Патріоти України.

Ольга Фреймут, якій цьогоріч виповнилося 39 років - одна з найпопулярніших українських телеведучих. Вперше вона скуштувала плід популярності, коли з'явилася в ранковій програмі "Підйом" разом із Сергієм Притулою та Олександром Педаном. Потім вона вела шоу "Хто зверху?". Однак найбільшу популярність принесла їй програма "Ревізор", яка з успіхом йшла на "Новому каналі".

Після народження третьої дитини Ольга змістила акценти своїх заробітків із телебачення на інтернет. Зараз вона дуже непогано заробляє в Мережі. Телеведуча зізналася, що її Instagram приносить чималий прибуток.

"Мій Instagram заробляє, дійсно. Ми спеціально поставили високі ціни - 700 доларів за один stories. Кожне наступне відповідно теж 700", - розповіла Фреймут. Таким чином, телезірка цілком змогла конвертувати свою популярність у заробіток в інтернеті.

Однак не інтернетом єдиним живе телезірка. Вона також має непоганий дохід як ведуча різних заходів. Щоправда, від корпоративів Ольга зараз відмовляється. Вона також повідомила, що не працює за бартером. А от весілля проводить регулярно.

За одне весілля ведуча бере 5-6 тисяч доларів. Комусь така сума може видатися захмарною, проте у порівнянні з багатьма колегами з шоу-бізнесу, у неї ще доволі скромні запити, зізналася Ольга. Адже Фреймут - це бренд, а бренд завжди коштує дорого.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...