"Більшість із цих книг я не читав": Галкін розсекретив літературні уподобання Пугачової

Російський телеведучий, пародист та шоумен Максим Галкін в інтерв'ю літературному критику Галині Юзефович розповів, які книги любить читати його дружина, співачка Алла Пугачова, передають Патріоти України.

"Більшість книг, які вона називала, я не читав", - зізнався телеведучий.

Як уточнив Галкін, настільна книга примадонни - двотомник спогадів художника Костянтина Коровіна, який вона "дуже любить". Також Пугачовій дуже подобається "жахливий", за його словами, роман про Голлівуд Жаклін Сюзанн Долина ляльок. "Вона весь час, бачачи когось на естраді, каже: "ось у Долині ляльок був такий персонаж", - зазначив шоумен.

Крім того, виконавиця любить поезію. Вона часто читає Марину Цвєтаєву, Анну Ахматову, Осипа Мандельштама та "надіслані вірші".

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...