"Білизна дитяча та дорослий піджачок": Ані Лорак жорстко розкритикували за фото в "памперсі"

Опальну українську співачку Ані Лорак, яка живе та виступає у Росії, жорстко розкритикували за невдалий образ на фото, передають Патріоти України.

Співачка поділилася знімком в Instagram та у відповідь отримала десятки образливих коментарів.

"Нові образи, нові думки, нові смисли... Хочеться скоріше поділитися з вами всім, що ми приготували для цієї осені. Чекати залишилося недовго", – підписала вона фото.

"Ані, змініть костюм, ну прям низ вас дуже псує", "Якщо б не тільки ці труси-памперси...", "...ну ці труси, як у пупса", "Зараз її четвертують за підгузник", "Білизна дитяча та дорослий піджачок", "Що за панталони?", "Шикарна виконавиця, але не вітаю такі наряди, коли все напоказ!" – відреагували у коментарях під знімком.

Варто відзначити, що саме в цьому костюмі Лорак виступала на концерті в Одесі. Це був її перший за сім років концерт в Україні. Перед концертом її погрожували "закидати тухлими яйцями", але виступ пройшов спокійно.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...