"Бісексуальність не порок": MELOVIN зробив ще одну заяву після камін-ауту

Український артист Меловін підняв дуже багато галасу на фестивалі Atlas Weekend, на якому він поцілувався спочатку з лесбіянкою, а потім з хлопцем. Але на цьому артист не зупинився і зробив ще одну заяву вже на другий день музичного заходу, передають Патріоти України.

Нові одкровення співака можна побачити на YouTube. "Вчора у нас був такий невеликий камінг-аут. Дякую за ЛГБТ-прапор. Називається, зізнався всьому світу, що все ж бісексуал. Бісексуальність - не порок. Головне - це любов, головне — це коли біжать мурашки по тілу. Головне, це коли встає просто так", — сказав MELOVIN. На другий день виконавець вже впевнено себе почував на сцені і був щасливий.

Скандальний поцілунок

Нагадаємо, що під час свого виступу на першому дні фестивалю Atlas Weekend Меловін шокував усіх, спочатку поцілувавши дівчину, а потім — хлопця.

До слова, канал М1, який вів пряму трансляцію фестивалю, поцілунок Виконавця не показав і вирізав його з ефіру. Генеральний директор телеканалу Сергій Перцев зазначив, що так сталося тому, що співак не попереджав про свої плани режисера.

"Щоб перформанси на сцені показувало телебачення про них треба повідомляти заздалегідь. Який же це камінг-аут якщо режисер ПТС про нього не знав? Як то кажуть, як камінг-аут підготуєш, так на ньому і попливеш. А про те, що М1 щось там вирізав або має особисте до життя-буття людей було реально прикро",-написав він.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...