"Бо вона - народна артистка СРСР": Лоліта розповіла, яку пенсію отримує Алла Пугачова

Російська співачка Лоліта Мілявська розповіла про розмір пенсії своєї колеги і подруги Алли Пугачової, передають Патріоти України.

Виявляється, що Примадонна щомісяця отримує майже 16 тисяч гривень (46 тисяч рублів). У цю суму також входить і надбавка за всі її звання. "Всі ці звання - всього лише надбавка до пенсії. Я її оформила. У мене 23 тисячі рублів (8500 гривень). У Алли Борисівни була 46 тисяч рублів, бо вона - народна артистка СРСР", - сказала Мілявська.

Також Лоліта додала, що не бачить сенсу у всіх цих звання, оскільки вони завжди до чогось зобов'язують. За її словами, їх ще не так просто отримати. Потрібно, щоб за тебе хтось замовив слівце.

"Втім, буває так": Даша Квіткова різко відреагувала на слова ексчоловіка Добриніна про її "невзаємність почуттів"

вівторок, 23 квітень 2024, 11:28

Українська блогерка Даша Квіткова прокоментувала вислів ексчоловіка, ведучого Нікіти Добриніна про те, що вона була "невзаємною у почуттях" під час їхніх стосунків, передають Патріоти України. Так, раніше Нікіта на шоу "Пісня мого життя" розповідав, щ...

"Згідно з законом": Даша Квіткова зізналася, чим завершилася історія з її масштабною ДТП у Києві

вівторок, 23 квітень 2024, 10:44

Українська блогерка Даша Квіткова, яка минулого року булавизнана винною в масштабній київській ДТП, розповіла про кінцеве рішення суду, передають Патріоти України. Як зізнається знаменитість, все вирішилося відповідно до законодавства України й вона в...