"Бог дає нам можливість зруйнувати відносини з монстром, який мучив Україну 300 років", - Бенюк про війну з РФ

Знаменитий український актор театру та кіно Богдан Бенюк порадив співвітчизникам залишатися оптимістами, незважаючи на те, якими б страшними та болісними не були сьогоднішні реалії. Він назвав війну з РФ шансом "зруйнувати відносини із монстром, який мучив Україну 300 років", передають Патріоти України.

"Треба бути упертими, сильними, міцними, не мати жодної пощади до ворога", – звернувся до українців артист в ефірі Espreso TV. Він зазначив, що війна має закінчитися для України виключно перемогою, тому на перемовинах між сторонами не може бути й мови про здачу українських інтересів.

На думку кінозірки, після закінчення воєнних дій, зруйновані окупантами українські міста будуть стрімко відбудовані. Допоможуть у цьому й західні партнери. Він наголосив, що без підтримки європейських країн та Америки, опір ЗСУ російській армії не був би таким успішним.

"Як я жартую, і Бенюку зрозуміло, що обов'язково ця віра в те, що ми відбудуємо все зруйноване і обов'язково нас підтримуватимуть наші партнери, без яких у нас була б проблематичною боротьба з Росією, це обов'язково відбудеться. Ми маємо бути оптимістами. Як би важко нам не було, як би ми не мучилися, як би страшно нам не було,

як би ми не переживали за свої родини, треба пам'ятати, що на нашу долю випало таке випробування. Господь Бог дає нам змогу зруйнувати відносини з монстром, який мучив Україну 300 років. Якщо нам вдасться це зробити, тоді ці роки 21 століття стануть зореносними для України", – прокоментував актор.

Також Богдан Михайлович додав, що не варто вірити росіянам і сподіватися на їхнє каяття. Під правило потрапляють і солдати, і дипломати, і пересічні громадяни РФ.

"Не вірте м*скалю ні на грам... Яким буде закінчення цієї війни? Воно має бути з перемогою чи зі здаванням наших інтересів? Це дуже велика різниця", – зазначив народний артист України.

Поцікавилися ведучі і про ставлення Бенюка до колег із шоу-бізнесу, які з 2014 року продовжували активно будувати кар'єру в країні-агресорі. Згадали журналісти Ані Лорак, Таїсію Повалій, Сніжану Єгорову та інших.

"Ви втрачаєте час на всі ці прізвища. З ними не треба говорити, про них не треба згадувати. Просто потрібно відібрати звання. Забути про них. Вони не є громадянами України та патріотами України. Треба робити простіше, бо ми починаємо обговорювати: смачне це л*йно або несмачне", – дав різку відповідь актор.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...