Бог любить трійцю? Жанна Бадоєва показала рідкісні архівні фото з весілля у день сьомої річниці

Бог любить трійцю! Саме це доводить Жанна Бадоєва на своєму прикладі. У 2014 році успішна українська ведуча одружилася втретє. Її обранцем став бізнесмен Василь Мельничин, який живе та працює в Італії. Сьогодні, 22 листопада, закохані відзначають вовняне весілля – 7 років у шлюбі, передають Патріоти України.

На честь цього в особистому обліковому записі в Інстаграм зірка шоу "Орел і Решка" та "Життя інших" поділилася архівними кадрами з весілля. Жанна Бадоєва виглядала як нестандартна наречена. Замість розкішної сукні, з пишною спідницею, корсетом і шлейфом, а також дорогою вуаллю, вона віддала перевагу скромному милому вбранню.

"Доброго ранку! За планом сніданок, озвучка програми та знімальний день до півночі, але згадала, що у нас із чоловіком сьогодні ще й річниця весілля. Вже 7 років. Як же летить час. Інтернет підказує, що наше весілля називають мідним або вовняним. Во як! Тож можете вітати", - зазначила у публікації Жанна Бадоєва.

У кадрі ведуча постала в коротенькому білому платті-трапеції, прикрашеному мереживом і пір'ям на рукавах і подолі. Наряд підкреслив головну гідність фігури зірки – її стрункі ніжки. Весільний образ Жанни Бадоєвої завершувала коротка фата, прикраса, що нагадує маскарадну маску, а також чарівні рожеві мюлі.На фото можна побачити нареченого, а також єдину дочку ведучої Лолу, народжену у шлюбі з кліпмейкером Аланом Бадоєвим. З режисером Жанна Йосипівна розлучилася у 2012 році. У них збереглися чудові стосунки, вони часто зустрічаються та подорожують разом із дітьми.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...