"Бог на нашому боці": Путіністка Валерія звернулася до окупантів 9 травня і закликала їх повертатися в РФ якнайшвидше

Російська співачка Валерія з нагоди дня перемоги, 9 травня, яке сьогодні святкують в РФ, звернулася до окупантів з неочікуваним проханням якнайшвидше повернутися додому. Путіністка запевнила терористів, що "з ними Бог", і нагадала їм про подвиги дідів, передають Патріоти України.

Ролик пропагандистки опублікувало міноборони РФ. Цікаво, що послугами Валерії продовжили користуватися в Кремлі після того, як її чоловік-продюсер Йосип Пригожин потрапив у скандал.Артистка нагадала окупантам, що в Росії їх нібито чекають і люблять, тому попросила швидше повертатися до рідних.

"Дорогі наші воїни, я вітаю вас зі святом – з днем великої перемоги. Нехай подвиги наших предків надихають вас. Якнайшвидше повертайтеся додому. Туди, де вас люблять, чекають, щодня моляться. Повертайтеся цілими і неушкодженими. Хай буде так. Бог на нашому боці", – видала прокремлівська виконавиця.

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...