"Бог помилував": Санта Дімопулос відреагувала на чутки про зради колишнього чоловіка та свого нового бойфренда

Українська співачка Санта Дімопулос відповіла на запитання про зради колишнього чоловіка, а також висловилася про свого нового бойфренда, передають Патріоти України.

Так, нещодавнє розлучення артистки викликало в Мережі шквал обговорень. Співачка не розкривала подробиць розриву з бізнесменом Ігорем Кучеренком, тож у фанів виникло чимало запитань. Зокрема, користувачі припустили, що колишній чоловік зрадив Санту, тож поцікавилися у неї, як вона це пережила.

Дімопулос була здивована такому запитанню. Утім, вона дала чітко зрозуміти, що в їхньому з Кучеренком шлюбі зрад не було. "Бог помилував, зраду я у своєму житті не переживала", - відповіла артистка.

Окрім того, у Мережі навіть почали з'являтися чутки, що Дімопулос більше не самотня. Фани навіть попросили співачку показати нового бойфренда. Утім, вона зазначила, що наразі самотня: "Я сама собі бойфренд".

Виконавиця додала, що поки що не готова до нових стосунків, а тим більше до шлюбу. Після розлучення знаменитість хоче зайнятися собою та поринути у розвиток. Артистка також переконана, що ще зустріне коханого чоловіка.

"Та ви що? Я тільки вийшла зі стосунків, яке заміжжя? Якщо чесно, я навіть не думаю про це. Я займаюся собою, своїм розвитком, я поки хочу бути у стосунках із собою Також я впевнена, усе дороге серцю і чарівне відбудеться, коли на те не чекаєш", - зазначила виконавиця

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...

Найщедрішим був Коломойський: Позитив розкрив гонорар гурту "Время и Стекло"

четвер, 16 травень 2024, 6:15

Український співак Позитив (справжнє ім'я - Олексій Завгородній) назвав найбільший гонорар за час існування гурту Время и Стекло. Про це він розповів у шоу NABARІ. . За словами співака, найбільшу суму вони з Надею Дорофєєвою отримали за виступ для Іго...