"Богині спустилися з Олімпу": Оля Полякова із донькою Машею та подругами влаштували фотосесію на Лазуровому узбережжі

Оля Полякова виклала в Instagram світлину з відпочинку у Франції, на якій вона постала зі подругами і старшою донькою Машею, повідомляють Патріоти України.

Вони були босоніж і одягнені в однакові сукні з блакитним флористичним принтом, які прекрасно сиділи на їхніх струнких фігурах. Вони граційно позували на Лазуровому узбережжі. Оля не втратила можливості продемонструвати свої стрункі ноги.

Свої образи жінки доповнили посудом з таким же принтом, як на їхніх вбраннях.

"Богині спустилися з Олімпу", - підписала співачка знімки.

Ще зірка продемонструвала романтичний аутфіт у білій короткій сукні з тонким шкіряним ремінцем на талії, капелюсі і з квітами у руках.

"Втім, буває так": Даша Квіткова різко відреагувала на слова ексчоловіка Добриніна про її "невзаємність почуттів"

вівторок, 23 квітень 2024, 11:28

Українська блогерка Даша Квіткова прокоментувала вислів ексчоловіка, ведучого Нікіти Добриніна про те, що вона була "невзаємною у почуттях" під час їхніх стосунків, передають Патріоти України. Так, раніше Нікіта на шоу "Пісня мого життя" розповідав, щ...

"Згідно з законом": Даша Квіткова зізналася, чим завершилася історія з її масштабною ДТП у Києві

вівторок, 23 квітень 2024, 10:44

Українська блогерка Даша Квіткова, яка минулого року булавизнана винною в масштабній київській ДТП, розповіла про кінцеве рішення суду, передають Патріоти України. Як зізнається знаменитість, все вирішилося відповідно до законодавства України й вона в...