"Богиня острова Настя": Каменських схвилювала фанів фото у спокусливому бікіні

Популярна співачка Настя Каменських, яка не стала відзначати річницю весілля з Потапом, посилено просуває свій новий альбом «Красное вино». Для цього вона використовує фото та відео, заготовлені в Мексиці під час зйомок блогу «Дівчата рулять». Так, красуня опублікувала в Instagram знімок, зроблений, очевидно, на одному з мексиканських пляжів, повідомляють Патріоти України.

На ньому дівчина позує в білому бікіні з принтом із синіх зигзагів. Настя підвелася навшпиньки та закинула руку за голову, у всій красі продемонструвавши свої пишні стегна, пружні груди та струнку талію. «Романтичність, драйв, пристрасть, грайливість і одночасно сила характеру — ці грані є в кожної з нас», — написала артистка.

А також пообіцяла, що в альбомі, котрий виходить у п'ятницю, вона «розкриється… у всій багатогранності своєї душі та характеру».

Шанувальники Каменських зраділи виходу довгоочікуваного збірника пісень і оцінили її фігуру. «Ідеальна»; «Розкішне тіло»; «Красуня. Видно, що стежите за своєю фігурою»; «Які ніжки»; «Просто богиня»; «Сексі»; «Неймовірно прекрасна»; «Прям зачепила фотографія. Стимул до ідеалу»; «Дівчина-мрія», — написали фоловери.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...