"Боялася розповісти рідним щось погане": Популярна українська актриса розповіла, як чоловік жорстоко бив її ногами

Українська актриса Ліза Зайцева, відома за ролями в мелодраматичних серіалах, зізналася, що жила з тираном, повідомляють Патріоти України.

Виявляється, ще до весілля чоловік почав її бити. Але тоді дівчина знаходила йому безліч виправдань, бо дуже любила. За її словами, він міг її штовхнути, що вона падала, а іноді навіть доходило до того, що він бив її ногами.

"Ти боїшся близьким розповісти щось погане, тому що його перестануть любити. Його перестануть бачити таким, яким ти його бачиш. Показуєш іншим, тому як... все одно я його дуже сильно любила і бачила в ньому багато хорошого", - розповіла артистка.

Ліза зізналася, що весь цей період жила в сильному страху, який буквально сковував її. Вийти з цих відносин їй допоміг психотерапевт, який сказав їй, що одного разу чоловік може її просто знищити.

Тоді зірка серіалів пішла від чоловіка-тирана без копійки грошей. Більш того, тоді у неї були борги, які вона насилу віддавала. І тільки через рік вона зважилася подати на розлучення, оскільки якийсь час екс-чоловік її переслідував. За словами актриси, шлюборозлучний процес і поділ майна триває досі.

Хто така Ліза Зайцева

Ліза з дитинства була відмінницею. Школу вона закінчила із золотою медаллю, а театральний університет - з червоним дипломом. Популярність їй принесли ролі в таких українських серіалах як "Люся Інтерн", "Поговори з нею", "Клан ювелірів", "Любов із закритими очима", "Довга дорога до щастя".

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...