Бойфренд Аліни Гросу показав 10-річну доньку та зізнався, що вона ревнує його до нової коханої

Новий коханий співачки Аліни Гросу, російський актор Роман Полянський, як і його обраниця, був у шлюбі, передають Патріоти України.

Так, 37-річний знаменитість був одружений з акторкою Дариною Жулай. Екси виховують спільну доньку Марфу, якій 10 років. Попри те, що Роман познайомив дівчинку з Аліною, за словами якої, вони добре поладнали, донька ревнує татка. Про це він розповів у програмі "Зірковий шлях" та показав фото дівчинки.

"Звичайно, є ревнощі. Коли ми Аліною розмовляємо, Марфа встрягає в розмову. Але це дитина, їй хочеться уваги. Я намагаюсь їй віддавати максимум уваги, коли вона з нами перебуває", – поділився актор.

Також він пригадав, як представив доньці нову кохану: "Точно вже не пам'ятаю, як я її представляв. "Я її кохаю", напевно, так сказав".

Полянський, який живе у Києві, додав, що йому хотілося б літати до дівчинки частіше. Втім, це складно, зважаючи на обмеження, пов’язані з коронавірусом. Втім, актор допомагає колишній дружині матеріально і додав, що залишив їм з донькою квартиру. Роман також зізнався, що планує освідчитися Гросу, а також, що мріє мати сина.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...