"Болюча тема для мене": Остапчук розкрив, чи планує дітей з молодою дружиною

Український шоумен Володимир Остапчук останнім часом наробив багато галасу своїм бурхливим особистим життям - ледь розлучившись з другою дружиною, він зробив пропозицію 22-річній журналістці Каті, яка молодша за нього на 16 років, передають Патріоти України.

У всіх хитросплетіннях його особистого життя, так достеменно і не відомо, чи є його нова обраниця законною дружиною, адже пара ані спростовує, ані підтверджує це. Проте Остапчука вже запитують, чи планує він заводити з Катею дітей.

На своїй сторінці в Instagram шоумен зізнався, що це для нього - болюча тема. Вся справа в тому, що в мріях Володимира - велика сім'я, проте цьому вже не судилося збутися, адже двоє дітей ведучого від першого шлюбу живуть не з ним, а з матір'ю, і розлука приносить йому страждання.

"У моїх батьків нас троє, причому я з сестрою - двійнята. Так, люблю, коли багато діток в родині. Щиро захоплююся такими класними сім'ями, як у Анатолія Анатоліча чи Тимура Мірошниченка. Мені дуже шкода, що мої Еван і Емілька дуже далеко зараз. Болюча тема для мене", - розговорився Остапчук.

У ведучого двоє дітей від першого шлюбу з Оленою Войченко (2007-2020). Другий шлюб Володимира з блогеркою і нотаріусом Христиною Горняк тривав всього два роки та був бездітним.

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...