Боролася з раком, але він переміг: Померла Анастасія Заворотнюк

Російська акторка, зірка серіалу "Моя прекрасна Няня", де гостро висміювали українців та висвітлювали їх недолугими, Анастасія Заворотнюк померла у Росії.

Новину підтвердила донька артистки. Акторки не стало у віці 53 років. Анна Заворотнюк повідомила, що її мами не стало вночі, 30 травня.

"Вночі нам зателефонували і сказали, що тебе більше немає. Мамо, ти найкраще, що в мене було. Я дуже пишаюся тим, що я твоя донька. Я завжди буду любити і пам'ятати тебе щасливою, люблячою та неймовірною. Моя душа завжди з тобою", - написала донька акторки.

Зазначимо, тривалий час Анастасія Заворотнюк боролася з тяжкою хворобою. Про це стало відомо лише 2019 року. Зокрема, в акторки діагностували злоякісну пухлину головного мозку четвертої стадії. Відтоді артистка припинила з'являтися на публіці та почала лікуватися. Хвороба змінила Заворотнюк, у Мережі неодноразово зливали фото, де показували, який вигляд вона має. Не стало акторки вночі, 30 травня.

В акторки залишилося троє дітей - 28-річна Анна, 23-річний Майкл та 5-річна донька Міла, яка народилася незадовго до того, як стало відомо про діагноз Заворотнюк.

"Чудово розуміла, що в Росії без Кості їй робити нічого": Екс"ВІА Гра" Вінницька неоднозначно висловилася про Брежнєву і звинуватила її в "перевзуванні"

понеділок, 8 липень 2024, 13:50

Колишня учасниця гурту "ВІА Гри" Олена Вінницька різко висловилася про співачку Віру Брежнєву, яка свого часу її замінила в колективі, передають Патріоти України.. Вінницька неочікувано заявила, що не вірить у щирість колеги за сценою. На думку артистк...

"Навіть труп не віддадуть": Чоловік Валентини Хамайко пояснив, чому одружився лише після 18 років стосунків

понеділок, 8 липень 2024, 8:30

Чоловік ведучої "1+1 Україна" Валентини Хамайко - бізнесмен, а нині військовослужбовець, Андрій Оністрат - назвав причину їхнього одруження після 18 років стосунків, передають Патріоти України . На своїй Facebook-сторінці Андрій зазначив, що для них ц...