"Ботокс перестає допомагати": Лікар озвучив невтішний прогноз для Алли Пугачової, яка похвалилася новим відео

Примадонна російської естради Алла Пугачова днями поділилася в Instagram новою фотографією й помітила, що вже добре видно зморшки під очима, передають Патріоти України.

При цьому співачка повідомила, що сумувати не буде, адже в її будинку багато радості, очевидно натякаючи на двійнят Лізу та Гаррі й дуже уважного і дбайливого чоловіка Максима Галкіна.

«Ось і зморшки вже під очима. Не посміхатися чи зовсім? Як? Якщо радістю сповнений наш Замок. Нехай з'являються. NO PROBLEM!» — написала в Instagram Алла Борисівна.

Шанувальники звичайно ж постаралися підтримати свого кумира й пишуть, що це не зморшки, а промінчики радості.

Водночас медики відзначають, що вік бере своє й приховати ознаки старіння з роками все важче.

Експерт в пластичної хірургії Тимур Нуга оцінив свіжий знімок Примадонни та зазначив, що навіть «уколи краси» тепер не допоможуть зірці у боротьбі зі старінням, пише «ЕГ».

Лікар припустив, що в якийсь момент перестає допомагати ботокс. Адже в результаті тривалого застосування організм до нього звикає і дія препарату вже не має такої сили, як на початку процедур краси.

Фахівці вважають, що тільки перші ін'єкції дають більш виражений ефект. Пластичний хірург також допустив, що Аллі Борисівні могли поставити імплант або зробити контурну пластику обличчя. Але в цілому — біологічне старіння неможливо зупинити, зазначив лікар.

Дівчина з обкладинки, або 20 років по тому: Катерина Осадча показала себе на початку кар'єри (фотофакти)

п’ятниця, 10 травень 2024, 1:45

Українська телеведуча Катерина Осадча показала, як виглядала на початку своєї кар'єри. . Зокрема, на своїй сторінці в Instagram вона зізналася, що атмосфера навколо Євробачення 2024 нагадує їй час, коли вона починала працювати над програмою Світське ж...

Відмовляється самостійно ходити: Дружина Віктора Павліка вперше розповіла про розлад в їхнього 2-річного сина і назвала діагноз

четвер, 9 травень 2024, 17:30

Дружина українського співака Віктора Павліка – блогерка та бізнесвумен Катерина Реп'яхова – поділилася радісною новиною. Зокрема, у 2-річного сина подружжя затримка мовлення. Також Катя раніше жалілася, що хлопчик відмовляється самостійно ходити. Нареш...