"Боже, Ірочка, не дивіться на мене": Білик розповіла, як виглядає Софія Ротару без гриму і розкрила її секрет

Популярна українська співачка Ірина Білик розповіла подробиці зустрічі з легендою сцени - Софією Ротару. Знаменита виконавиця у звичайній обстановці і без гриму виглядає зовсім по-іншому, ніж на сцені, зазначають Патріоти України.

Відома співачка Ірина Білик у програмі "Світське життя" розповіла новою ведучій Наталі Могилевській про свою першу зустріч з легендарною співачкою Софією Ротару. Поки Катя Осадча знаходиться в декретній відпустці після народження третього сина, її в черговому випуску передачі про життя знаменитостей замінила улюблениця української публіки Наталя Могилевська.

За словами Ірини Білик, вона до цих пір пам'ятає свою першу зустріч в легендою шоу-бізнесу. Софія Ротару волею випадку опинилася на одній студії звукозапису з Іриною Білик, в розмові Софія Михайлівна зізналася, як їй вдається розкішно виглядати. Ірина Білик побачила тоді не легенду сцени, а зворушливу, тендітну і дуже хорошу жінку.

"Боже, Ірочка, не дивіться на мене. Я ж без гриму". Кажу: "Та ви що, все нормально". А вона каже: "Та я ж так схудла", - переказала Ірина Білик частину свого діалогу з Софією Ротару.

Софія Михайлівна зізналася співрозмовниці, що з'їдає в день лише одне яблуко. Для сім'ї готує їжу, але нічого навіть не куштує. "Ми всі знаємо, як вона відмінно виглядає, але секрет знаю тільки я", - підсумувала Ірина Білик.

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...

"Настя не могла пробачити Потапу зраду": У мережі розповіли, хто став причиною "розриву" пари

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:30

Натяки Насті Каменських на розставання з Потапом можуть мати під собою цілком реальне підґрунтя, так як вони вже їздять на гастролі не разом, і взагалі - більше не пара, передають Патріоти України. Такий висновок можна зробити не тільки з факту того, щ...