"Боже, труси злітають вже, ти чого?": Jerry Heil у бікіні спантеличила худорлявістю (фото)

Співачка Jerry Heil останнім часом добряче схудла. Виконавиця нещодавно відпочила у Єгипті та наробила нового контенту для свого Instagram. У фотоблогу знаменитість розмістила пляжні світлини, на яких позувала у жовтому бікіні. Яна Шемаєва (ім’я Jerry Heil – Ред.) посвітила фігурою з різних ракурсів, зазначають Патріоти України.

У дописі зірка поділилася деякими враженнями про відпочинок. "1) Шарм Ель Шейх веганський ревізор рекомендує; перші три дні ми думали, що "Ван доллар кантрі" — це застарілий стереотип. Але потім ми потрапили до Каїра. 2) Піраміди в Каїрі, як не сумно, стали неблагополучно виглядаючим ринком з сильним фльором верблюжих какашок; 3) Я вже в Києві! А оскільки рівень забезпечення вайфаєм в єгипетських готелях (його відсутність, точніше) — теж не міф, то атака фотками починається NOW", – написала вона.

Зі свого боку, фанати взялися коментувати фігуру кумирки у коментарях. Користувачів не на жарт спантеличив вигляд співачки.
  • Вже так схудла, що навіть плавки звисають
  • Худорлявість нездорова, хочеться нагодувати м'ясцем
  • Ох, Яно, трішки треба попоїсти
  • Боже, труси злітають вже, ти чого?

На голові чималий шрам: Комік Розовий вперше показався після важкого поранення

п’ятниця, 10 травень 2024, 17:30

35-річний комік зі Львова, зірка "Ліги сміху" Віктор Розовий вперше після важкого поранення розповів про свій стан і поділився фото. Відповідну сторіз він опублікував в Instagram, передає "Еспресо.Захід". За його словами, реабілітація триває, однак най...

Дівчина з обкладинки, або 20 років по тому: Катерина Осадча показала себе на початку кар'єри (фотофакти)

п’ятниця, 10 травень 2024, 1:45

Українська телеведуча Катерина Осадча показала, як виглядала на початку своєї кар'єри. . Зокрема, на своїй сторінці в Instagram вона зізналася, що атмосфера навколо Євробачення 2024 нагадує їй час, коли вона починала працювати над програмою Світське ж...