"Братика віддам у хороші руки!": Леся Нікітюк показала дім, де провела дитинство, свою бабусю і святковий стіл на Різдво (фото)

Леся Нікітюк готова віддати близького чоловіка іншій дівчині. Крім того, зірка показала, якою буде через 50 років. Все це вона сміливо виклала у своєму Instagram, передають Патріоти України.

Незважаючи на популярність, що звалилася на неї, теплі різдвяні свята Леся Нікітюк воліє проводити із сім'єю у Хмельницькому, звідки вона родом. Цьогорічне Різдво не стало винятком. Леся примчала святкувати додому. Тим більше, що привід був не один. Виявляється, що з Різдвом співпадає День народження Лесиної бабусі. І, звичайно, не привітати рідну людину вона не могла ніяк.

"З Різдвом Христовим.. Усім здоров'я… а бабусям довгих літ! Моїй сьогодні 87", - підписала шоувумен фото, на якому вона знялася поряд з іменинницею.

На знімку обидві родички усміхаються. На іменинниці одягнена гарна синя блузка в білий горошок, а в онуки на голові темна квітчаста хустка.

Лесини підписники прийшли у захват від спільного фото та похвалили зірку за те, що не зазнається, пам'ятає свої витоки та регулярно відвідує рідних. І самій зірці, і її бабусі зичать міцного здоров'я і довгих років життя.

"Здоров'я бабусі. А моїй цього літа буде 96)", "Яке щастя, що бабуся жива", "Ви щаслива людина що у вас є Бабуся!!!!", "Наймиліше фото❤️ бабусі привітання та низький уклін", - написали у коментарях підписники.

Незважаючи на 53-річну різницю у віці, впадає в око зовнішня схожість бабусі та онуки. Відразу видно, що вони – рідня. Звичайно, бабуся "трохи старша", зате видно, якою Леся буде через 50 літ: дуже навіть симпатичною і, як і раніше, життєрадісною.

Крім того, зірка виклала в сторіс щедро накритий різдвяний стіл, а також поностальгувала над знімком дев'ятиповерхової "панельки", в якій минуло її дитинство.

Ну і окрім фото з бабусею, зірка порадувала шанувальників знімком із симпатичним хлопцем. Як з'ясувалося з напису, його звуть Діма. Він – двоюрідний брат Лесі, і він неодружений.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...