Брітні Спірс споювали коктейлями з наркотиками і протизаплідними: Екс-охоронець зірки розкрив таємниці

За телефоном артистки стежили, і їй не дозволялося виходити на вулицю наодинці. У артистки були галюцинації, а днями співачка в емоційному пості послала на х*й невдоволених її танцями.

Колишній тілоохоронець співачки Брітні Спірс, яка днями в емоційному пості послала на х*й невдоволених її танцями, розповів про те, як її напихали наркотиками, інформують Патріоти України.
За словами Фернандо Флоренса, він почав працювати з Брітні 2010-го року – через рік після того, як батько артистки став її опікуном через її психічний розлад. Як розповів Флоренс виданню The Sun, раз на тиждень до будинку Спірс приїжджала жінка, яка давала їй "коктейль з сильнодіючих наркотиків і протизаплідні препарати".

"Я пояснював Брітні, що це таке: три антипсихотика і протизаплідні таблетки", - поділився ексбодігард.

Він пригадав, що після цих препаратів у співачки починалися галюцинації:

"Вона втрачала розум і говорила про паралельні світи. Вона цілими днями дивилася телевізор або займалася спортом. У занепаді настрою вона плакала, слухаючи It's A Man's World", - розповів Флоренс.

Ексохоронець також зазначив, що за телефоном артистки стежили, і що їй не дозволялося виходити на вулицю наодинці. А якщо виконавиця хотіла бодай щось зробити, вона обов'язково мала запитати про це батька. Окрім того, батько по 3-4 рази на день телефонував Брітні, аби дізнатися, що відбувалося. Якщо ж хтось з гостей відвідував маєток Спірс у Лос-Анджелесі, їхні сумки обов'язково обшукували.

Днями Брітні Спірс показала новий дивний танець у вітальні і подала сигнал фанам. Артистка продовжує робити те, що може.

Нещодавно Брітні Спірс вперше за 13 років опікунства своїм батьком зробила публічну заяву в залі суду. Співачка виступала протягом 20 хвилин і за цей час розповіла, що не володіє своїм життям і хоче повернути свої права. За словами виконавиці, під час примусового лікування їй призначили літій, через вживання якого вона почувалася "ніби п'яною" впродовж 5 років. Крім того, за словами зірки, її змусили поставити внутрішньоматкову спіраль, щоб вона не могла мати дітей, без права видалити її.

"Була 20 років на дієтах. Все маркетинг": Тіна Кароль розкрила свій секрет чудової форми

вівторок, 19 березень 2024, 11:30

Співачка Тіна Кароль поділилася своїм секретом чудової фізичної форми та стрункості, передають Патріоти України. Відповідаючи на запитання прихильників в інстаграмі, артистка чесно зізналась, що зневірилась в дієтах. Каже, що тепер дозволяє собі все. А...

"Моїм пріоритетом був мій дім, моя родина": Шакіра розповіла про жертви, на які пішла заради Жерара Піке

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

Відома співачка Шакіра, яка болісно пережила скандальне розставання з футболістом Жераром Піке, розповіла про жертви, на які пішла заради стосунків з ним. Про це пише видання Daily Mail, передають Патріоти України. Виявилося, що зірка тоді вирішила пос...