"Будь люб'язна, понаймитуй": Наречена футболіста збірної України похвалилася, що їй пропонували порнозйомки за 350 тис. доларів

Спортивна журналістка і модель Дар'я Савіна, яка погодилася стати дружиною футболіста "Шахтаря" і збірної України Валерія Бондара, зізналася, що свого часу їй пропонували зніматися у фільмах для дорослих, передають Патріоти України.

«Не зважаючи на всю мою милу зовнішність, мені пропонували зніматися в порно. Де я і де порно? - розповіла Дар'я Савіна на Youtube-каналі «Отдушивдушу». — Можливо, це я таких порноактрис бачила, але це зовсім не мій типаж.

Пропонували зніматися за великі гроші в США. Якщо я там перебуваю місяць, мені б без проблем заплатили близько 350 тисяч доларів.

Мені написала дівчина в Instagram, яка є кастинг-менеджером, далі зв'язали з менеджером, у якого взагалі був російський номер. Я так розумію, що більше російських дівчаток відправляють на всю цю лабуду. Прилітаєш, у тебе є машина, харчування, вілла. Але ти, будь люб'язна, понаймитуй".

Нагадаємо, що про стосунки пари стало відомо в серпні 2020-го — незабаром після того, як Савіна розлучилася з екс-партнером свого нареченого по збірній України U20, що стала чемпіоном світу в 2019-му, форвардом київського «Динамо» Владиславом Супрягою. Дарина піддавалася злісним коментарям з боку колег Бондара по футбольному ремеслу, але дівчина виявилася «гострою на язик» і змогла жорстко відповісти на хейт у свій бік.

Як відомо, Валерій Бондар через важку травму коліна, яку він отримав у матчі з «Олександрією», вибув з ладу на п'ять місяців і не допоможе команді Андрія Шевченка на Євро-2020. Футболіста вже прооперували в одній з клінік Рима, де за ним доглядає кохана.

«Все позаду, мій коханий! Ти у мене герой! Рухаємося далі! Було добре, а буде в рази краще! Я завжди говорила, говорю і буду говорити, що я завжди поруч з тобою! Разом ми сила! Кохаю тебе», — написала Дарʼя Савіна в Instagram, розмістивши фото з лікарняної палати. «Найулюбленіша і сильна моя підтримка, кохаю тебе рідна», — відповів у коментарі Валерій Бондар.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...