Буде поповнення? Тіну Кароль після виступу на концерті до Дня Незалежності запідозрили у вагітності (відео)

24 серпня українська співачка Тіна Кароль виступила на концерті до Дня Незалежності України. Так, вона вийшла на сцену в довгій блискучій сукні, яка приховувала її фігуру. Хоча зазвичай Кароль віддає перевагу приталеним нарядам, які підкреслюють вигини її тіла, передають Патріоти України.

Шанувальники запідозрили співачку у вагітності, яку вона нібито вирішила приховати за таким образом. "Щось мені здається що наша красуня в "цікавому положенні"", "Вона вагітна?",- пишуть шанувальники під відео виступу Тіни Кароль.

Нагадаємо, Тіна Кароль неодноразово говорила про те, що хоче ще одну дитину. Зараз вона виховує сина Веніаміна, але не проти народити собі дочку. В одному з інтерв'ю співачка зізналася, що готова навіть удочерити дівчинку.

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...