"Буде все вирішувати та фінансово допомагати": alyona alyona розповіла, як у дитинстві уявляла ідеального чоловіка (фото)

Українська реперка alyona alyona показала себе ще зовсім юною дівчинкою. Так, у сторіз на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала архівне фото, на якому зображена разом зі своїм татком, передають Патріоти України.

Засмагла майбутня артистка позувала перед камерою у яскравій кофтинці.

До слова, зірка поміркувала про те, яким повинен бути ідеальний чоловік. Як зізнається Альона, раніше вона вважала, що її обранець має бути схожим на батька. "Коли була юною, мені завжди здавалось, що ідеал чоловіка – це чоловік, який схожий на тата. Такий самий зріст, статура, буде все вирішувати та фінансово допомагати", - поділилася знаменитість.

Наразі зірка говорить, що дещо змінила свої погляди. Вона запевнила, що щаслива у стосунках. Так, їй комфортно зі своїм обранцем, а головне – вони кохають одне одного.

"Троє дітей. Навчання, гуртки": Відомий телеведучий зізнався, скільки йому потрібно коштів на місяць

вівторок, 19 березень 2024, 7:30

Український ведучий Григорій Решетнік в інтерв’ю Аліні Доротюк зізнався, що поки що не може купити власну квартиру, тому орендує її в столичному районі Новопечерські Липки. Він додав, що в нього троє дітей і, відповідно, багато витрачає на них, передаю...

"Це як з дитиною": Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка

вівторок, 19 березень 2024, 0:35

Українська співачка Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка, передають Патріоти України. Так, виконавиця зізналась, щознову вийшла заміж, та навіть публікує весільні фото. Щоправда, обличчя чоловіка знаменитість не квапиться п...