"Будемо планувати дітей": Аліна Гросу відверто розповіла про стосунки з коханим

Українська співачка Аліна Гросу перебуває у стосунках з російським актором Романом Полянським. Чоловік переїхав до співачки в Київ, а зараз вони і зовсім планують побудувати тут будинок, передають Патріоти України.

За словами Гросу, у них справжні сімейні стосунки, хоч офіційно вони поки і не розписані. Зірка зізналася, що вони з Романом вже замислювалися над покупкою власної квартири, але таки вирішили віддати перевагу приватному будинку.

"Вже кілька разів наближалися до цього питання. Спочатку хотіли квартиру, а потім подумали, що хочеться все ж будиночок, де можна було б виходити вечорами, дихати свіжим повітрям, шашличок посмажити з друзями. В принципі, нас поки все влаштовує. Коли будемо планувати дітей, тоді цим питанням потрібно буде зайнятися впритул", - сказала Гросу в інтерв'ю KP.ua.

Також вона додала, що добре спілкується з дочкою Полянського від попередніх стосунків. Але багато говорити про неї не хоче, щоб мамі дівчинці не було неприємно.

Крім того, Гросу зазначила, що якщо вони з Романом вирішать офіційно оформити свої стосунки, то шлюбний контракт укладати не будуть. Зірка повністю довіряє своєму коханому і вважає його порядною людиною.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...