"Будьте щасливими кожну хвилину!": Осадча замилувала підписників новорічним фото із родиною

Відома українська телеведуча Катерина Осадча показала шанувальникам, як святкувала Новий рік у сімейному колі. Відповідні світлини Осадча опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

"З Новим роком! Будьте щасливими кожну хвилину цього року. А ще обов’язково будьте здоровими", - побажала ведуча своїм підписникам.

Своє привітання Осадча доповнила милим сімейним фото. На ньому вона позує з чоловіком, відомим телеведучим Юрієм Горбуновим та двома дітьми - Іваном та молодшим Даніїлом, який народився у серпні цього року. Ведуча також має ще одного сина - 18-річного Іллю, який на фото відсутній.

Сім'я зібралася для фото біля ялинки з подарунками. Осадча зустрічала Новий рік у платті бежевого кольору з блискучим принтом. На руках вона тримає молодшого сина, обличчя якого відвернули від камери.

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...