"Було боляче чути, що я лише "красива лялька": Ксенія Мішина розповіла, що зробило її сильнішою

Відома українська акторка і екс-холостячка Ксенія Мішина поділилася з шанувальниками думками про зовнішність і красу. На своїй сторінці в Instagram Мішиа зізналася, що їй було боляче, коли її сприймали тільки як красиву ляльку. Проте саме це допомогло їй стати кращою, зазначають Патріоти України.

"У своїй історії я торкнулася теми краси не випадково... Адже моя особиста історія багато разів підсвічувала суть цього явища з усіх боків, з різних ракурсів і з абсолютно непередбачуваними висновками", - зазначила Мішина.

За словами зірки, спочатку вона не цінувала свою красу, оскільки не вважала себе красивою. Більш того - їй було боляче чути слова про те, що вона лише "красива лялька".

"Коли я почала аналізувати свій шлях, я зрозуміла, що довгий час я просто знецінювала цей дар, не вірила тим, хто говорив, що я красива, тому що картина мого життя показувала інше, невідповідне. Чуючи фрази у свою адресу: лялька, пустушка - я відчувала біль. Але саме він згодом всередині мене розпалив вогонь бажання стати краще, проявитися, реалізувати все те, що дав мені Всесвіт", - поділилася акторка.

Проте з досвідом Мішина стала і зовсім по-іншому сприймати поняття краси. "Чим далі я йшла по своєму життю, тим більше ставало досвіду і ширше бачення. Краса відкривалася мені зовсім з іншої глибини. Одна справа мати правильні риси обличчя і певну фізіогноміку, інша справа посміхатися людям від душі, посміхатися собі і краєчком очей підморгувати собі в дзеркалі", - вважає зірка.

Зараз Мішина впевнена, що справжня краса - не зовнішнє поняття, а цілий комплекс якостей. Вона переконалася, що дійсно красиві люди - це зовсім не зовнішність.

"Внутрішня сила бути культурним, дисциплінованим, натхненним і творчим - ось, що світиться в людях. І якщо є це світло, будь-яке обличчя стає правильним і привабливим. Будь-який зовнішній, на перший погляд, недолік стає родзинкою. Це харизма, привабливість, енергія або краса, вирішуйте самі. Для мене все це одне і те ж", - написала Мішина.

Крім того, за її словами, дуже важлива любов до себе і до життя. "І як не крути, весь цей кордебалет з красою завжди навколо - любові. І зараз багатьом стає ясно, що перш за все він навколо любові до себе. Якщо ця любов для вас не просто надихаючі цитати пабліків про психологію, тоді ви знаєте, вона - дієслово. Любити себе - це набір найменших і таких різних рішень на користь себе. Чисте харчування, регулярний догляд, компліменти в дзеркало замість докорів... Ось це і є те, що в підсумку це світло народжує. І тільки ви самі створюєте красу. Вона як відображення вашої любові до життя", - поділилася життєвою мудрістю Мішина.


"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...