Було дуже складно: Настя Каменських зробила зворушливе зізнання про маму (відео)

Настя Каменських радує шанувальників виходами нових захоплюючих епізодів реаліті "Девочки рулят", де показує як відпочиває з подругами і мамою Лідією Петрівною в Мексиці, передають Патріоти України.

До слова, у п'ятому випуску порадувати дружину вирішив Потап - він прилетів до коханої без попередження у Тулум і зробив їй сюрприз, не обійшлося без сцени ревнощів. Настя в інтерв'ю Каті Осадчій вирішила зізнатися, як їй відпочивалося і працювалося в Мексиці, а також зробила зворушливе зізнання про маму.

В програмі "Світське життя" в YouTube з'явилося відео, де співачка розкрила подробиці своєї подорожі. Після смерті тата Олексія Йосиповича, якого не стало в січні, Насті та її мамі було дуже важко – це стало поштовхом для кардинальних змін.

"Мексика неймовірна. Гаряча, пекуча. Це було справжнє перезавантаження. Моїй мамі, як нікому треба було кудись поїхати. Вона не могла перебувати тут", - пояснила Настя. Поїздка перевернула сприйняття співачки і допомогла їй подивитися на свою маму по-іншому.

"Я на неї подивилася не як на маму, а як на подружку, на молоду дівчину, яка вчилася жити без батька. Це для неї був ковток свіжого повітря. Їй було складно, але мені з нею дуже кайфово, вона така смішна, у неї стільки приколів. Я називаю її Лідією Петросянівною", - зізналася артистка.

Катя поділилася спостереженням, що Настя часто звертається до мами на ім'я. Зірка вирішила пояснити. "Вона у мене дуже красива і молода. Я хочу, щоб вона відчувала себе дівчинкою. Мені це здається таким прикольним. Я їй горю "котик", "сонечко". Я з нею спілкуюся як з подругою", - зізналася Настя.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...