"Було дуже страшно": Старшу доньку Олі Полякової терміново прооперували (фото)

Старшій дочці співачки Олі Полякової, 16-річній Марії, довелося терміново зробити операцію. Про це розповіла сама зоряна мати у програмі "Світське життя", передають Патріоти України.

Кілька днів тому Мережа була рохбурхана відео, яке сама Маша Полякова опублікувала у своєму Tik Tok. На відео дівчина лежала в ліжку, явно лікарняному, із підведеними до неї різними медичними трубками. Незважаючи свій безпорадний вигляд, дівчина співала на камеру, що дозволило підписникам припустити, що її стан не критичний.

А через кілька днів, вже сама Оля Полякова розповіла, чому її старша донька опинилась на лікарняному ліжку. Співачка каже, що за два дні до несподіваної госпіталізації у Маші сильно розболівся живіт, і вони не знали, що з нею відбувається.

"У Маші була термінова ситуація. Було дуже страшно, тому що такі речі відбуваються несподівано ... Коли вже подивилися на УЗД - її терміново забрали оперувати", - розповіла мати дівчинки.

При цьому Оля Полякова то чи усвідомлено, то чи мимоволі не сказала, що було у Маші: що спровокувало біль у животі і чому знадобилось термінове хірургічне втручання. Втім, це їхнє право - не виносити деталі особистого життя на загальне обговорення. Головне, що зараз вже з дочкою все гаразд, поділилася Оля Полякова. "Але до бабки треба сходити, щоби злизати з лоба", - додала співачка.

У Мережі пишуть, що з чола у дитини злизують у разі пристріту. Взагалі, знаменитій мамі довелося останнім часом понервувати не тільки через старшу дочку, а й через молодшу. Десятирічна Аліса зростає дуже рухливою дівчинкою, яка ані хвилини не сидить на місці і дуже любить тварин. Нещодавно Аліса невдало погладила дворового кота, який чомусь не оцінив її ласку і вкусив дівчинку за руку.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...