Було кілька спроб: Румунський футболіст вчинив самогубство, вистрибнувши з вікна

Ексгравець румунських клубів Роланд Станеску наклав на себе руки. 32-футболіст вистрибнув з вікна на четвертому поверсі, передають Патріоти України.

До цього футболіст різав собі вени

Футболіст закінчив свою кар'єру у 2019 році. Роланд мав проблеми зі здоров'ям. 2 липня близько 15:38 до поліції надійшло повідомлення про стрибок з вікна. Правоохоронці разом з двома медичними бригадами вирушили на місце події. Лікарі проводили реанімаційні заходи, але, на жаль, констатували смерть, – йдеться у повідомленні.

Зазначають, що однією з причин самогубства футболіста називають проблеми зі здоров'ям, з якими Роланд зіткнувся після закінчення кар'єри. Для Станеску це була друга спроба самогубства. Десять років тому він перерізав собі вени, дізнавшись про сварку своїх батьків. Тоді лікарі встигли врятувати його життя. Упродовж професійної кар'єри Станеску виступав за Арджеш, Петролул, Дачію Унірю та інші румунські команди.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...