"Були проблеми" Відома українська співачка розповіла про зловживання алкоголем

Українська співачка MamaRika поділилася негативним досвідом регулярного вживання алкоголю, передають Патріоти України

Так, артистка пригадала часи своєї юності, коли постійно ставала свідком зловживання алкоголю її татом. Саме тоді у MamaRika виникли схожі проблеми з алкоголем, де вона постійно спокушалася ним. І у результаті виконавиця щоразу отримувала негативні уроки від життя й проживала жахливі емоційні гойдалки.

"У мене були проблеми з алкоголем. Бо мій батько алкоголік зі стажем. І я це бачила, тому кармічно мене постійно кидає в цю історію. Є постійні спокуси протягом усього життя. Коли я зривалася на ось ці алкогольні періоди, у мене стопорилося повністю все: починаючи від творчості, закінчуючи особистим життям. Я була в повній емоційній ямі. Тобто це мінус повний. Коли я вигрібала з цих станів, у мене відразу все йшло вгору", - розповіла співачка у шоу "Рожева пранама".

MamaRika зізнається, що згодом вона отямилася й повністю відмовилася від алкоголю на три роки. Зрештою, така аскеза подіяла на співачку дуже позитивно, бо вона помітила кардинальні зміни в житті на краще.

"Навіть коли ти випиваєш келих шампанського, то в цей момент я "мінусую" себе. Навіть на фізичному рівні, коли я п'ю, у мене сідають голосові зв'язки. Мені навіть тут Всесвіт намагається пояснити, що мені не можна вживати алкоголь. У тебе є приклад, стоп. Я про те, що це дуже згубна історія. Вона дуже сильно знищує на рівні кармічному і не лише. І нагрібає дуже багато проблем. Я колись пообіцяла собі не пити рік, а не робила цього три. І мені так добре було. Я познайомилася з Сергієм, по музиці пішла вгору", - зізналася виконавиця.

"Це рішення далось дуже важко": Дружина Андрія Бєднякова вперше висловилася про їхнє розлучення

неділя, 27 жовтень 2024, 22:25

Дружина українського шоумена Андрія Бєднякова – акторка Анастасія Коротка – вперше прокоментувала їхнє розлучення, передають Патріоти України. На своїй сторінці в Instagram Анастасія підтвердила слова чоловіка й зізналася, що більше вони не разом. Вона...

А ви це знали? Для чого тримати картоплю в окропі перед смаженням

неділя, 27 жовтень 2024, 17:07

Смажену картоплю можна приготувати ідеальною. Для цього потрібно позбавити її від зайвого крохмалю. Спеціальна процедура з гарячою водою допоможе досягти цього результату, передають Патріоти України. Наріжте картоплю та промийте її холодною водою та ви...