Були ревнощі і претензії: Яма заговорив про поповнення в родині і розсекретив сварки з дружиною

Цього року, 21 вересня Влад Яма з дружиною Ліліаною відзначили 7-ту річницю весілля, разом закохані вже близько 12 років! Дружина судді "Танців з зірками" згадала, як під час торжества наречений отримав серйозну травму, та й погода підкачала. Але свято закоханим це не зіпсувало. Зараз пара ростить сина Леона і радує шанувальників щасливими фото в соцмережах, передають Патріоти України.

В інтерв'ю лаві Дьоміну в рамках YouTube-проекту "29 питань" Влад і Ліліана розповіли про сімейні конфлікти, ставлення один до одного і навіть плани на поповнення в сімействі.

"У нас серйозні кризи були на початку - в перші два роки. А далі вже дрібні. У побуті нормально все було, але були якісь ревнощі і претензії один до одного. Мені здається, я був занадто молодий, але потім все пройшло", - зізнався Влад. У дружині хореографа дратує її повільність, хоча Ліліана вважає, що більш повільна не вона, а її чоловік. "Вона завжди повторює те, що я говорю", – зі сміхом зазначив хореограф.

Ліліана може образитися, якщо Влад не звертає на неї уваги. "За роботою він іноді про мене забуває", - зазначає дівчина.

"Так буває. Після насиченого дня хочеться прийти додому і просто впасти, втикнути в телевізор і майже не розмовляти", - визнав свої прорахунки Влад. Найромантичнішою для пари була поїздка в Туніс. "Це було задовго до весілля, років 12 тому. Прямо була дуже гаряча поїздка", - з посмішкою згадало подружжя.

Випробування славою Влад, на думку дружини, пройшов більш ніж гідно. "Нові вершини - це випробування долею. Зіркова хвороба його не торкнулася. І це класно", - зазначила Ліліана. Дружина хореографа зізналася, що Влад – більш емоційний в їх парі. "Взагалі ми спокійні, насправді", - зазначає дружина судді "Танців з зірками".

Для щастя подружжю треба близько 10 000 доларів на місяць. Пара живе в квартирі, а будинок використовує як дачу, де сім'я любить проводити час. Влад і Ліліана вважають, що вони духовна і щаслива сім'я. "Гавриків ще хочеться!" - заявив Влад, натякнувши на поповнення. У цьому ж інтерв'ю Влад і Ліліана зізналася, чому довго приховували сина від громадськості.

"У мене почалися стосунки, коли дружина поїхала за кордон": Вірастюк розповів, чому кинув дружину, з якою прожив 15 років

вівторок, 16 квітень 2024, 11:30

Український спортсмен, заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк ухвалив рішення створити нову сім’ю тоді, коли його законна дружина Інна, з якою він прожив у шлюбі 15 років, та має двох спільних синів, виїхала за кордон у пошуках порятунку від...

"Їхала на концерт до Чорнобая": Анастасія Приходько потрапила в ДТП

вівторок, 16 квітень 2024, 10:58

Українська співачка Анастасія Приходько шокувала, що потрапила в аварію, передають Патріоти України. ДТП сталася, коли виконавиця прямувала давати концерт, який мав відбутися в місті Чорнобай. Після аварії авто Насті Приходько було пошкодженим, що їй д...