"Були такі, у яких очі ледь не повилазили": Аллу Пугачову помітили у московському метро

Попри високий статус та популярність, Примадонна російської естради Алла Пугачова ніколи не вважала себе «небожителем», й не бачила нічого особливого в тому, щоб проїхати в метро разом зі звичайними людьми. Про це в ефірі НТВ розповіла її колишня домробітниця Людмила Дороднова, яку співачка називала Люсею, передають Патріоти України.

Історія сталася багато років тому. Якось Примадонна посварилася зі своїм третім чоловіком, концертним директором й продюсером Євгеном Болдіним та запропонувала Людмилі Дородновій відправитися на прогулянку по Москві.

Поява Пугачової в метро пасажирів цілком очікувано шокувала. «Були такі, у яких очі ледь не повилазили. Потім хтось її з машини впізнав. Зупиняється машина:скажіть, ви дуже схожі на Аллу Борисівну. А Алла їм відповідає: ну, це я і є», — розповіла Людмила.

Після цього Пугачова відзначилася хуліганською витівкою — вона залізла на дах та на стіні написала помадою: «Тут була Алла Пугачова». Нагадаємо, нещодавно композитор Олександр Зацепін, який довго й плідно працював з Аллою Пугачовою, відзначив свій 95-річний ювілей.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...