"Був час, коли я розмірковувала стати монахинею": Колишня дружина Віктора Павлік знайшла своє кохання

Колишня дружина українського співака Віктора Павліка Лариса Созаєва зізналася, що після смерті сина та розлучення розмірковувала над ідеєю піти в монастир. Проте згодом вона вирішила, що не знайде спокою в служінні Богу, та вирішила шукати кохання на сайті для знайомств, передають Патріоти України.

Своє одкровення ексобраниця Павліка оприлюднила в Facebook. Зараз серце Лариси Созаєвої зайняте. "Був час, коли я розмірковувала стати монахинею. Чоловік пішов. Син помер. Родичів нема. Друзі самі за себе. Квартиру відбирають. Ті сили, які в мене були для боротьби, скінчились. Хотілось просто дзену, спокою, де тебе розуміють і підтримують. Але після втрати, моє відношення до церкви, релігії змінилось. Бо занадто багато людського в цьому всьому є", – пояснила авторка посту.

З часом колишня дружина виконавця відмовилася від відвідування церки, але слова Біблії досі спливають в її свідомості. "Там дуже багато мудрості. Подумками я до неї ( мудрості) повертаюсь. Багато непідвладного розуму. Я зрозуміла, що і будучи монахинею спокою не знайду, бо там багато жінок. І от я реєструюсь на сайті знайомств і знайомлюсь з чоловіком! І вмить все змінюється! Бо він огорнув мене спокоєм, впевненістю, тонким гумором, глибоким розумом. Вірністю. Любовʼю. Стіна зі всіх боків. І я заспокоїлась", – розповіла Лариса Созаєва. Особистість коханого вона не розкрила, як і інших подробиць нового роману.

Нагадаємо, Павлік і Созаєва розлучилися в 2016 році після 20-річної романтичної історії. Жінка розповіла, що співак обіцяв переписати на неї квартиру і показала скриншот листування із Павліком. Тоді нова дружина зірки Катерина Репяхова заявила про наміри подати до суду на Созаєву. Після цього в них виник дуже гучний публічний скандал.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...