"Був гей, а тепер п**дарас бойовий": Коля Серга висміяв "любителя Путіна" Баскова

Телеведучий Коля Серга, який вступив до лав територіальної оборони Одеси, виступив зі своєю новою композицією в місцевому центрі інформаційної оборони. В пісні він жорстко висміяв російську армію, а також Баскова, згадавши чутки про його нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України.

Пісня Коли Серги отримала назву "Аналоговнет"- комічна гра слів "аналогів немає", адже саме так в РФ описували "міць" своєї армії. Серга спершу співає пісню від імені Вані з Рязані, який торгував солями, а потім відправився в Україну стріляти у дітей і жінок, а в новому куплеті артист висміяв Баскова, який підтримав напад РФ на Україну.

Я російський артист, мене звуть Басков, люблю мікрофон і ззаду без мастила. Як тільки приходить зверху указ мені, мечусь пропагандою, як червоною ікрою, був гей, а тепер п**дарас бойовий. Таких, як я, в Росії повно. Ми шолом "Градів" удари, щоб захистити свої гонорари", – йдеться в пісні.

Помер батько співачки-зрадниці Ані Лорак

четвер, 18 квітень 2024, 11:30

Помер поет, літератор та заслужений журналіст України Мирослав Куєк, батько співачки-зрадниці Ані Лорак, яка приймає російське громадянство. Про смерть Мирослава Івановича повідомив журналіст Юхим Гусар у своєму Facebook. Поет та літератор помер сьогод...

"Обов'язково відбудеться": Тарас Тополя прокоментував проведення обіцяного концерту в Криму

четвер, 18 квітень 2024, 11:22

Поки Олена Тополя освоює вогнепальну зброю, її чоловік, фронтмен гурту "Антитіла" Тарас був змушений коментувати ситуацію з концертом в Криму, який він обіцяв провести 23 серпня 2024 року на стадіоні "Авангард", і квитки на який можна придбати онлайн. ...