"Був один момент": Близька подруга Ніни Матвієнко згадала про перший "дзвіночок" її хвороби

Народна артистка України Валентина Ковальська, близька подруга легендарної співачки Ніни Матвієнко, яка раптово померла 8 жовтня, каже, що ще влітку вони разом давали концерти. І нічого не віщувало біди передають Патріоти України.

Правда, був момент під час гастролей у Чернівцях, який змусив понервуватися Ніну Матвієнко та її подругу. Валентина Ковальська припускає, що це був один з перших дзвіночків недуги, яка згодом здолала співачку. Про це Валентина Ковальська розповіла ОBOZREVATEL.

Народна артистка України Валентина Ковальська співала з Ніною Матвієнко та Марічкою Миколайчук (дружиною легендарного Івана Миколайчука) у знаменитому тріо "Золоті ключі". Співачка каже, що для неї новина про смерть Ніни – страшний удар: "Немає сил – це щось страшне для мене. Ну як можна? В один рік небеса забрали і Ніну, і Марічку?" Марічка Миколайчук пішла у засвіти у лютому, а тепер – Ніна Матвієнко.

"Востаннє з Ніною ми бачилися влітку цього року, – згадує Валентина Ковальська. – Їздили разом на день народження Івана Миколайчука на Буковину. Зустріч була призначена на 10 ранку, побоювалися, що ніхто не прийде. А людей було! Навіть дивлюся: сестра Володимира Івасюка сидить з чоловіком. Потім поїхали до музею Миколайчука в його рідному селі, згодом – в одну із шкіл, ввечері був ще один захід.

І Ніна все це витримала, не було навіть натяку на те, що погано почувається. Вона мала дуже гарний вигляд. Правда, був один момент: нас пригощали полуницею. І ввечері, коли їхала на Київ, з потяга прислала мені фото: "Подивись!" Її лице сильно набрякло. Очевидно, погано працювала підшлункова".

"Я знала, що Ніна лежить у лікарні, але була впевнена, що її витягнуть, – каже подруга Ніни Матвієнко. – Уточнення, на що саме хворіє, не було. Я думала: ну буває, вік. Підтримувала, висилала всякі смішинки. Вона мені прислала фото. Сиділа в кріслі, гарний вигляд мала. Написала: "Я вже можу сидіти, слава Богу". Я відповіла: "Ти будеш не тільки сидіти, а й літати на крилах пісень". Хіба ж могла подумати, що все так страшно?".
Джерело: Обозреватель

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...