"Був щасливий, що він живий, пережив все це": Вакарчук на "Голосі країни" розповів історію пораненого бійця АТО, про якого написав пісню (відео)

У п'ятому випуску шоу Голос країни 2022 на сцену вийшов вчитель англійської мови Олександр Захаров. На "сліпих прослуховуваннях" він виконав пісню гурту "Океан Ельзи" - "Мить", але не один з наставників до нього не розвернувся, передають Патріоти України.

Святослав Вакарчук розповів, що якби Олександр вибрав би іншу ліричну композицію з репертуару "Океану Ельзи", то можливо він би і розвернувся, але пісня "Мить" для нього особлива.

Лідер гурту "Океану Ельзи" зізнався, що пісню "Мить" він написав про бійця АТО, який під Дебальцевим разом з іншими військовими потрапив під сильний обстріл.

Осколком гранати йому відірвало руку. Втративши свідомість майже на дві доби військовий вижив. На вулиці був лютий і оскільки боєць лежав на снігу, то відморозив ноги. На жаль, лікарям довелося ампутувати дві кінцівки.

"Я дуже переживав, перед тим як побачити його, а коли я його побачив - він посміхався. Був щасливий, що він живий, пережив все це і має можливість дихати і бачити світ. Він настільки мене тоді надихнув. Весна, яка настає за мить - про нього", - розповів співак.

Вакарчук також назвав ім'я героя - це Вадим Долгорук. Він одружився і зараз виховує дочку. Йому поставили протези, і він разом з Вакарчуком ходить на футбол. Співак також зізнався, що вони дружать.


"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...

"Настя не могла пробачити Потапу зраду": У мережі розповіли, хто став причиною "розриву" пари

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:30

Натяки Насті Каменських на розставання з Потапом можуть мати під собою цілком реальне підґрунтя, так як вони вже їздять на гастролі не разом, і взагалі - більше не пара, передають Патріоти України. Такий висновок можна зробити не тільки з факту того, щ...