Був у секті і закрутив роман до розлучення: Репяхова заговорила про темне минуле Віктора Павлика

Українська блогерка та бізнесвумен Катерина Репяхова вирішила чесно розповісти про правдивість чуток, які крутяться навколо її пари з українським співаком Вкитором Павликом, передають Патріоти України.

На своїй сторінці в Instagram вона поцікавилася у підписників, на які плітки про її сім'ю вони натикалися найчастіше. Наприклад, фанати вирішили уточнити, чи насправді Павлик ще був у шлюбі з Ларисою Созаєвою, своєю з третьою дружиною, коли почав будувати стосунки з Репяховою.

Блогерка підтвердила, що їх роман з музикантом закрутився, коли він вже пішов від дружини, але документи ще не були оформлені. "Віктор владнав питання з документами / розлученням тільки через рік після того, як пішов від колишньої дружини фактично", - розповідає Репяхова.

Також вона відкинула чутки про те, що Віктор Павлик покинув свого сина Павла, поки той безуспішно боровся з онкологією. Катерина зазначила, що музикант віддано доглядав за сином до самої його смерті, і зараз все ще не впорався з його втратою. "Повністю все лікування, від організаційних до фінансових питань, було на Вікторі. І до останнього дня чоловік був поруч. Там багато є чого розповісти, але думаю що ніколи цього не зроблю. Скажу тільки так: Віктора можна вважати поганою людиною де завгодно, тільки не в це ситуації. До сбогодні кожну неділю він - на кладовищі", - підкреслює вона.

Також Репяхова підтвердила слух про те, що раніше музикант був сектантом. Однак поспішила відзначити, що за час їх відносин він жодного разу не відвідував ніяких релігійних організацій, до яких був прив'язаний до їх знайомства.

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили" Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...

Оце так: Відомий український співак зламав ніс своїй прихильниці просто під час концерту

середа, 24 квітень 2024, 18:30

На одному з концертів українського співака Артема Пивоварова, який він відіграв у Києві, стався конфуз, передають Патріоти України. Музикант випадково зламав ніс одній зі своїх шанувальниць. Артист під час свого шоу жбурнув у натовп барабанну паличку....