Був затятим противником вакцинації: Олімпійський чемпіон помер від коронавірусу - лікарі були безсилі

В Угорщині попрощалися з олімпійським чемпіоном Сіднея-2000 у вправах на кільцях гімнастом Сільвестром Чолланєм, який помер від коронавірусу на 51 рік, зазначають Патріоти України.

Знаменитий атлет захворів на COVID-19 у листопаді минулого року. Будучи затятим противником вакцинації, Сільвестр здався лише під загрозою втрати роботи, зробивши укол голландською вакциною Janssen за кілька тижнів до позитивного тесту. Чоллань надійшов до лікарні у тяжкому стані, його підключили до апарату штучної вентиляції легень. Утім, всі зусилля лікарів виявилися марними, і організм спортсмена не впорався з вірусом.

Зазначимо, що Чоллань, окрім олімпійського «золота» Сіднея-2000, також став найкращим у вправах на кільцях на чемпіонаті світу, що проходив у 2002 році на батьківщині атлета в Дебрецені. У роки найбільших тріумфів у кар'єрі Сільвества двічі визнавали найкращим спортсменом Угорщини.

«Золотий» виступ Чолланя в Сіднеї-2000

Після завершення спортивної кар'єри тривалий час, починаючи з 2011 року, працював тренером зі спортивної гімнастики в Ісландії. У 2020-му брав участь у другому сезоні популярного в Угорщині телешоу Exatlon, увійшовши до команди чемпіонів.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...