"Била, виривала волосся": Вікторія Сміюха поскаржилася на насильство з боку Слави Камінської, розгорівся скандал

Колишня учасниця гурту «НеАнгели» Вікторія Сміюха, яка спровокувала скандал розрізанням торта із зображенням колеги Слави Камінської, пояснила свій вчинок і вперше розповіла про те, що їй доводилося терпіти за 15 років роботи у колективі. Співачка шокувала зізнанням про булінг та насильство. З її слів, доходило і до рукоприкладства, передають Патріоти України.

В інтерв'ю програмі «Зірковий шлях» Вікторія запевняє, що не збиралася образити екс-колегу, і торт справді був несподіваним подарунком. Але реакція Слави її не здивувала. Адже вона й раніше не втрачала нагоди, щоб пожартувати з Віки, підколювати і булити. Вікторія зізнається, що вона давно пробачила Славі все.

«Було таке, що людина емоційно не справлялася, і вона могла мене справді вдарити. Це було в автобусі. Я пам'ятаю колись запізнилася. Я лягла на ліжко і побачила людину, яка накинулася на мене з кулаками. Це було боляче фізично та морально» , — розповіла Віка каналу «Україна». За словами Сміюхи, були випадки, коли у бійці Слава вирвала їй шматок волосся.

Вікторія зізнається, що у колективі багато хто був на боці її колеги.

«Багато провокацій, інтриг було, а я не знала, як захиститись. Юра, наш продюсер, не міг зрозуміти, чому стільки проблем. Був період, коли мені сказали: «Якщо ти зараз не поговориш зі Славою, тебе доведеться замінити», — зізналася співачка і додала, що однією з причин закриття гурту «НеАнгели» стали постійні конфлікти між його учасницями.

За словами Вікторії, після історії з тортом, у неї була неприємна розмова зі Славою, в якій та навіть загрожувала. Проте Віка не виключає, що спільні виступи з екс-колегою у них ще будуть.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...