"Били до ран і крoвi": Ведучий Слава Дьомін шокував подробицями зі свого дитинства - стосунки із матір'ю складні і досі

Популярний український теле- та радіоведучий Слава Дьомін судиться з рідною матір'ю, яка вимагає від нього виплати аліментів. У зв'язку з цим знаменитість зважився поділитися болісними спогадами зі свого дитинства, коли його били до ран та крові будь-якими предметами навіть за дрібні провини або "для профілактики", передають Патріоти України.

Шокуючими подробицями Дьомін поділився на особистій сторінці вInstagram. Він підкреслив, що навіть зараз, коли йому виповнилося 38 років і він має власного сина, мати продовжує залишатися аб'юзером.

"У нас складні стосунки вже 25 років. Вперше я пішов з дому у 13 років. Але мене швидко повернули. Мама працювала в управлінні внутрішніх справ і в дитинстві я її боявся. Били мене за все. І навіть для профілактики. Вузьким ремінцем, шлангом від пральної машини тощо. Били до ран і крoвi. Одного разу мене відправили виносити сміття, а додому не пустили. Напевно, таким чином мама проявляла любов. Думала, що силою можна заробити повагу. Але я не поважав її, а тільки боявся. До того часу, доки не став самостійним. Мені вже 38, а моя мама досі аб'юзер", – розповів ведучий.

Дьомін упевнений, що батьки, які застосовують силу до своєї дитини – насправді слабкі, оскільки піднімають руку на того, хто об'єктивно не зможе відповісти.

Шоумен намагався кілька разів налагодити стосунки з матір'ю та "почати все з чистого аркуша", проте жінка не йшла на зустріч до сина. "І знову починалося повчання, звинувачення і т.д. І тепер вона вирішила "отримати" мою любов ще більшою силою та шантажем. Подала до суду на отримання аліментів. Абсурд? Так. Але це справа адвокатів. Мама в мене залишилася тільки біологічна. Душевної матері немає. І ми не йтимемо одним шляхом", – шокував Дьомін.

Він зазначив, що написав пост не для жалю, а для того, щоб деякі батьки, можливо, прочитали та зрозуміли – шанс налагодити стосунки з дитиною є, але ним потрібно скористатися. "Ваша дочка/син вас дуже любить. Не вбивайте власноруч цю любов. Будьте найкращим другом. І тоді в нашому житті буде менше злих, закомплексованих людей, яким у дитинстві не додали батьківську любов і дружбу. Немає поганих дітей. Є погані батьки. Нехай ви не потрапите під цей опис", – підсумував шоумен.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...