Чарівна дівчинка із ямочками на щічках: Якою Кейт Міддлтон була в дитинстві (фото)

Сьогодні день народження у герцогині Кембриджської. На честь свята Патріоти України пропонують вашій увазі кілька дитячих знімків Кейт Міддлтон.

Народилася Кетрін 9 січня 1982 року в місті Редінг в англійському графстві Беркшир у сім'ї Майкла Міддлтона та Керол Міддлтон. Батьки Кетрін познайомилися під час роботи в цивільній авіації: Керол була стюардесою, Майкл — співробітником із забезпечення польотів (пізніше він став пілотом British Airways), а одружилися вони 1980 року.

Їхній первісток — дочка Кейт — народилася 1982 року. У сім'ї Міддлтон троє дітей: Кейт, Філіпа Шарлотта (Піппа) та Джеймс Вільям. Кейт — найстарша з них.

У травні 1984 року, коли Кейт було два роки, вона разом із сім'єю переїхала до столиці Йорданії, куди перевели працювати її батька. Там Міддлтони прожили до вересня 1986 року. Коли Кейт виповнилося три роки, вона стала відвідувати в Аммані англійський дитячий садок. На цьому знімку Кейт якраз знята з сім'єю в Джераші, в Йорданії.

А на цьому знімку майбутньої герцогині Кембриджської якраз три роки. Вона із сім'єю на відпочинку в Озерному краї 1985 року.

А тут Кейт Міддлтон уже п'ять років. Якраз приблизно у цьому віці Міддлтони повернулася назад до Британії зі своїми батьками.

Вже 1987 року Міддлтони заснували компанію посилкової торгівлі Party Pieces, яка успішно розвивалася на британському ринку і зробила їх мільйонерами. Сім'я влаштувалась у власному будинку в селі Баклбері в Беркширі. У цей будинок Кейт і зараз приїжджає вже зі своєю родиною – принцом Вільямом та трьома дітьми на канікули.

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили"

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...