Чарівна! Вагітна Меган Маркл з'явилася у стильному вбранні і легендарному годиннику принцеси Діани (фото)

Дружина принца Гаррі Меган Маркл з'явилася на публіці в червоній сукні-сорочці, прикрашеній маками, бренду Carolina Herrera за 1200 фунтів стерлінгів (1700 доларів), передають Патріоти України.

Свій образ знаменитість доповнила золотими прикрасами, зокрема і годинником Cartier принцеси Діани за 17800 фунтів стерлінгів (25 тисяч доларів).

Крім цього, Маркл позувала у браслеті Cartier за 7 тисяч доларів, ще одному браслеті за 3300 доларів і намисті за 143 долари. Відомо, що герцогиня Сассекська давно є прихильницею бренду Carolina Herrera, оскільки під час перебування в королівській родині кілька разів носила одяг цієї фірми.

Зазначається, що годинник Cartier Tank Française, які були на Маркл, подарував їй принц Гаррі, а раніше вони належали принцесі Діані. Також на руці герцогині виднівся браслет Cartier "Love" вартістю 6500 доларів. Вважалося, що це подарунок від Гаррі, подарований до заручин.

Коротко про знаменитість:

  • Меган Маркл – дружина принца Гаррі, герцога Сассекського. Колишня американська актриса і фотомодель, найбільш відома за роллю Рейчел Зейн у телесеріалі "Форс-мажори".

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...