"Час кожного воювати настане": Відомий український актор-військовий висловився про ухилянтів від мобілізації

Відомий телеведучий та актор Геннадій Попенко висловився про чоловіків, які ухиляються від мобілізації, та пригадав, як сам пішов воювати, передають Патріоти України.

Вінтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" шоумен зізнався, що він є непридатним до служби за станом здоров'я. Та після того, як Попенко разом з родиною звільнився з окупації, то захотів бути причетним до війська.

"У мене у приписному прописано, що я непридатний. Але я стукався до армії одразу після деокупації, проте мене не брали, оскільки я не придатний за станом здоров'я. У мене великі проблеми зі здоров'ям були в дитинстві, які зараз позначаються. Я міг би не служити, проте мені хотілося бути причетним до армійської історії", - пригадав актор.

Спочатку Попенку відмовляли та не брали на службу. Врешті, його зарахували до підрозділу в Іванкові, Київська область. Актор займався патрулюванням прикордонних територій, допомагав шукати та ловити диверсантів, збивав дрони та ворожі ракети.

"Я в Іванкові постукався, військком мене вже взяв, але залишив у місцевому підрозділі, це рота охорони. Ми робили все: допомагали суміжним підрозділам СБУ в патрулюванні прикордонних територій, виявленні диверсійних груп. Ми займалися протиповітряною обороною, збивали дрони, ракети", - пригадав актор.

Геннадій Попенко зазначив, що наразі не може різко висловитися про тих чоловіків, які ухиляються від мобілізації. Тим не менш, актор зазначив, що треба розуміти, воювати доведеться всім. Треба замінити тих військових, які від початку війни перебувають на фронті. А для того, щоб добре запрацював механізм мобілізації, потрібно прийняти відповідний закон.

"У кожного свої думки. Проте, мені здається, що кожен все прекрасно розуміє. Час кожного воювати настане. Все одно будемо воювати всі. Замінювати потрібно, хлопці дуже сильно втомилися. Треба врешті прийняти нормальний закон про мобілізацію і дочекатися, щоб він працював", - прокоментував актор.

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...