"Час побалувати себе відпочинком!": Настя Каменських показала інтимне фото з Потапом у ліжку

Українська співачка Настя Каменських вирушила у відпустку разом зі своїм чоловіком, репером Потапом, повідомляють Патріоти України.

"Якщо ви стежите за моїми історіями і постами, то бачили скільки концертів ми з моєю командою виступили, скільки було проектів, зйомок і роботи за останні два місяці! Так ось, саме час побалувати себе відпочинком! Відпустка, моя грандіозна подія! Так що чекайте багато красивих фоточок", - написала Настя в Instagram.

Також співачка додала, що відпустка для них з Потапом - це не просто спосіб відпочинку, а й можливість побути удвох і насолодитися одне одним. "Відпустка для нас - це не просто про виспатися, накупатися, об'їстися і вражатися новими місцями! Це можливість насолодитися один одним, коли ти нікуди не поспішаєш, щасливий і максимально розслаблений. Всім шлю найдобріші вібрації", - додала співачка.

Такий пост вона супроводила фотографією, на якій постала без макіяжу і в ліжку. У кадрі зірка цілує руку Потапа.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...