Частка "легенди" про наркобарона, що й досі хвилює людей: Виставлено на продаж Porsche Пабло Ескобара

Porsche Пабло Ескобара виставили на продаж

Porsche 911 RSR 1974 року випуску, який належав колумбійському наркобарону Пабло Ескобару, виставили на продаж через аукціон Colecting Cars, зазначають Патріоти України.

Початково автівка у кольорі Sahara Beige була створена для участі в перегонах International Race of Champions 1974 року. Після одного сезону IROC автомобіль був проданий приватному гонщику Джону Танстолу.

Згодом Танстол продав машину Ескобару, який також використовував їх у перегонах до своєї смерті у 1993 році. За наявними даними, у 1990 роках машина опинилася у США, після чого її відновили до початкового стану.

Автівка має 3-літровий шестициліндровий опозитний двигун 911/75, задній привод та п'ятиступеневу механічну коробку передач. Вона обладнана великим заднім спойлером, затемненими накладки на фари та легкосплавні диски Fuchs, пофарбовані в пастельні тони.

Відповідно до лістингу, автівка брала участь у багатьох перегонах, включно із Daytona 24 Hours. На початку року компанія DuPont Registry намагалася реалізувати її за 2,2 мільйона доларів.

У вересні 2020 року племінник Пабла Ескобара заявив, що знайшов пластиковий пакет з грошима на суму 18 мільйонів доларів, захований в стіні одного з будинків свого дядька.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...