"Часто телефонував мені, здавався добрим": Камалія зізналася, що багато разів виступала перед Путіним

Популярна українська співачка Камалія зізналася, що багато років тому неодноразово виступала перед президентом РФ Володимиром Путіним. Як згадала артистка, вона познайомилася з диктатором у Києві, після чого він часто телефонував їй та запрошував на концерти у Кремль, передають Патріоти України.

Тоді воєнний злочинець, як зізналася знаменитість, здавався їй доволі доброю людиною. Своїми спогадами Камалія поділилася в інтерв'ю лондонському журналістові Бенджаміну Баттерворту, переклад якого оприлюднила у себе вInstagram.

"Я багато разів виступала перед Путіним. У житті багато сюрпризів! Зараз все це неможливо уявити... Я зустріла Путіна в Києві, а згодом почав кликати мене в Кремль співати з 2005 року. Він часто телефонував мені, а потім раптом перестав. Я не знаю, чому. Після цього я побачила зміну президента, він став іншим", – поділилася виконавиця.Вона зазначила, що вже тоді, близько 20 років тому, незважаючи на свою відносну адекватність та уявну "дружелюбність", Путін не приховував своїх планів щодо відродження Радянського Союзу.

"Усі артисти сиділи разом і їли після виступів або під час самітів СНД. Путін виглядав добрим. У той час, якби хтось сказав мені, що він нападе на Україну, я не повірила б... Він щоразу казав, що Україна та Росія мають бути разом, але він хоче новий СРСР", – розповіла Камалія.

Особисто знає співачка і президента України. Як можна здогадатися, вона познайомилася з Володимиром Зеленським ще в його дополітичний період, коли він був гумористом, режисером і актором. "Щоразу ми фотографувалися разом. Посмішки, тусовки, як завжди спілкуємося в шоу-бізнесі. Щоразу він був дуже позитивним. Він жартував, усміхався, був дуже відкритою людиною", – згадала артистка.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...