Чекає на первістка: Леді Гага вагітна

Американська попзірка Леді Гага спровокувала чутки про свою першу вагітність.

Такі плітки поширилися після весілля сестри виконавиці Наталі Джерманотти. На урочистий захід Леді Гага обрала коротеньку чорну обтислу сукню. Вбрання ідеально підкреслило струнку фігуру зірки. Ба більше, завдяки сукні можна було помітити помітно округлий животик співачки, який зазвичай притаманний вагітним. Зокрема, артистку встигли сфотографувати папараці The Sun.

Прихильники знаменитості підозрюють, що їхня 38-річна кумирка разом зі своїм бойфрендом, підприємцем Майклом Поланскі, чекає на народження первістка.

Натомість сама Леді Гага чутки про вагітність жодним чином не коментує. Артистка ані підтверджує новину, що перебуває при надії, ані спростовує її.

"Не в ремісії й не вільна від раку": Кейт Міддлтон і король Чарльз не дуже добре почуваються, - ЗМІ

понеділок, 16 вересень 2024, 19:52

Світ зітхнув з полегшенням, коли Кенсінгтонський палац оприлюднив відео з принцесою Кетрін, принцом Вільямом та їхніми дітьми, в якому говорилося, що принцеса закінчила хімієтерапію і повернеться до суспільних обов'язків, хоч поки й обмежених, передают...

"Ми не купимо квартиру, нову машину": Тарас Тополя розповів про свій бізнес і скільки заробляє під час війни

понеділок, 16 вересень 2024, 18:48

Лідер гурту "Антитіла", український співак Тарас Тополя розповів, що приносить йому дохід під час війни та скільки взагалі заробляє коштів, передають Патріоти України. Артист зізнається, що не страждав від браку грошей. Зокрема, музикант вміє заробляти...