Чекаємо на Лесину відповідь: Дурнєв порівняв Нікітюк з українкою-крадійкою зі скандального серіалу Netflix

Відомий український шоумен та блогер Олексій Дурнєв іноді може надто гостро пожартувати над українською телеведучою Лесею Нікітюк, передають Патріоти України.

Цього разу Олексій порівняв Лесю з персонажем серіалу "Емілі в Парижі" Петрою, яку творці стрічки зобразили тупою киянкою-крадійкою. До слова, чимало українців були обурені таким образом.

Втім, у сторіз на своїй сторінці в Instagram Олексій написав, що в серіалі від Netflix показали Лесю Нікітюк. "Всі кенселять Netflix через те, що там показали Лесю Нікітюк", - пожартував блогер.

Леся поки ще не відреагувала на такі образливі слова Олексія, втім вона однозначно вигадає оригінальний спосіб, як відповісти Дурнєву. Зазначимо, блогер та ведуча вже давно конфліктують. Спочатку Леся образилася на те, що Олексій висміював її в своєму шоу на YouTube. Пізніше Нікітюк не сподобалися закиди Дурнєва, що вона негарна через зріст.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...