"Через 5 секунд після удару лобом об переднє сидіння викочуюся з машини у вогні": Лідія Таран потрапила у страшну ДТП, ледве видерлась з автівки, що палала

Таксист не помітив автівку, що стояла без попереджувального трикутника, і здуру в'їхав на у перешкоду

Телеведуча Лідія Таран потрапила у страшну ДТП, зазначають Патріоти України.

Як розповіла знаменитість на своїй сторінці в Instagram, подія сталася вчора ввечері. Вона їхала в таксі додому. Автівка, в якій була Лідія, врізалась в іншу.

"Викликала таксі… Сіла на заднє сидіння. Зателефонувала малій, що за 10 хвилин буду вдома… І опа – через 5 секунд після удару лобом об переднє сидіння викочуюся з машини у вогні", - розповіла моторошні подробиці ведуча.


Знаменитість додала, що аварія трапилася через інших учасників ДТП, які не поставили на дорозі трикутника – попереджувального знака. "Мій драйвер молодець, бо встиг загальмувати і змінити смугу. Інакше мене вже не було б", - говорить Лідія.

Також ведуча розповіла, що їй пощастило, адже задні дверцята автівки не заблокувалися. Окрім цього, вона додала, краще ніколи не сідати біля водія - передні дверцята потім відкриваються за допомогою спеціальної техніки.

"А я тут шокована розповідаю іноземним туристам, що сталось. Ще не можу усвідомити, що жива", - пригадала знаменитість.

Лідія повідомила, з нею все добре. Втім, після інциденту у неї здерта асфальтом рука, садна на ліктях та побите коліно. "Ну і трохи лоб болить. Але це така дрібниця у порівнянні з тим, від чого я була так близько", - додала ведуча.

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...